Doro

Smartphones

Mobiltelefoner

Hemtelefoner

Tillbehör

Skal & skärmskydd

 

Genom att erbjuda teknik möjliggör vi för äldre att kunna leva ett aktivt och oberoende liv. Våra teknikorienterade trygghetslösningar gör att de kan höra till, känna trygghet och vara en självklar del av samhället - precis som alla andra. Doros erbjudande innehåller ett antal tjänster och produkter - från telecare lösningar med en komplett digital larmkedja till enkla att använda och anpassade mobiltelefoner.

Våra mobiltelefoner

 

Letar du efter en lättanvänd mobiltelefon till dig själv eller en äldre släkting? Alla våra telefoner är utformade med seniorer i åtanke och utrustade med extra högt och tydligt ljud, stora separerade knappar och hög visuell kontrast, vilket gör dem lättare att använda än andra telefoner. Använd filtren för att hitta den funktionalitet och lätthetsnivå som passar dig.

- Är du ute efter en lättanvänd smartphone istället?

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XMqnxzlnmFg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Doro 8080 svart + Plånboksfodral

Smartare, elegantare och enklare än någonsin! Den sofistikerade Doro 8080 liknar ingen annan telefon du någonsin har prövat. Doro 8080 är ett resultat av flera års utvecklingsarbete, för att säkerställa att du ska kunna utföra allt du förväntar dig av en förstklassig Android-smartphone, med den extra förmånen att den utformats efter just dina behov. Högre och tydligare ljud, lättläst skärm och text samt fingeravtrycksläsare och trygghetsknapp för ökad säkerhet. Tillsammans med Doro 8080 passar ett stilrent svart plånboksfodral perfekt och du kan enkelt ha dina värdesaker i säkert förvar. Plånboksfodralet fungerar även som mobilskal och skyddar telefonen mot slag, stötar och repor på ett snyggt och praktiskt vis.

Doro 8050

En oerhört enkel smartphone med ett intuitivt gränssnitt

Alltid tillförlitlig – alltid där. Doro 8050 är en smartphone som du alltid kan förlita dig på för att hålla kontakten med familj och vänner på ett enkelt och roligt sätt. Flera års erfarenhet av nära samarbete med seniorer för att försäkra oss om att våra produkter lever upp till dina önskemål och behov fick oss att skapa Doro 8050, en oerhört enkel Android-smartphone. Inte nog med att den har högt och tydligt ljud, den ger dig även en enastående bildupplevelse och en lättanvänd kamera så att du kan ta och dela fantastiska foton. Dessutom är den utrustad med ett intuitivt gränssnitt som förenklar allt du vill göra – det underlättar särskilt för dig som inte använt Android tidigare. Och tack vare Doros klassiska trygghetsknapp finns hjälpen alltid inom räckhåll, vilket ger både dig och dina anhöriga sinnesro. Till på köpet är den robust byggd ifall du skulle råka tappa den – lättanvänd, enkel och trygg.

 

Doro 8110

En smartphone som är lätt att använda och lätt att älska

Om du vill ha en lättanvänd smartphone som gör att du tryggt kan hålla kontakten med familj och vänner på ett smidigt sätt kommer du att älska Doro 8110. Samtalen hörs tydligare tack vare Doros optimerade ljudkvalitet, och vårt intuitiva gränssnitt förenklar allt du vill göra. Tre objektiv och en förenklad kamerameny gör det enkelt att ta riktigt snygga bilder, bland annat fantastiska porträttbilder och bilder i svagt ljus. Och betrodda kontakter kan vid behov hjälpa dig via två förinstallerade appar. Med TeamViewer-appen kan en person du bjuder in få tillgång till och hjälpa dig med din telefon direkt via sin egen enhet. När appen Response by Doro har konfigurerats kan den skicka larm och sätta dig i kontakt med familj eller vänner genom ett tryck på trygghetsknappen, t.ex. om du skulle ramla och behöver hjälp.

  • Lättanvänd med intuitivt gränssnitt och Google Assistant

  • Trygghetsknapp för att skicka larm via Response by Doro-appen

  • Trippelkamera för fantastiska foton, dag som natt

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen