Robotdammsugare

ROBOTDAMMSUGARE

Vi förstår varför robotdammsugare blir allt mer populära. Sätt dig i soffan, slå på en bra film och låt en robot dammsuga hemmet åt dig. Eller varför inte låta den städa medan du är på jobbet, så det är fläckfritt när du kommer hem? Med en robotdammsugare är alternativen många! En tröskel, en matta eller att förflytta sig mellan olika rum - inget av det är ett problem för våra robotdammsugare. I vårt sortiment finns robotdammsugare från Xiaomi och Roborock. Vi har även tillbehör och reservdelar till robotdammsugare.

 

Roborock är ett exklusivt märke för dig som vill ha en riktig premiumdammsugare. Roborock har robotdammsugare som blivit bäst i test om och om igen. De utmärks av sin fantastiska sugkraft, att de är tysta samt även moppar ditt golv.

Mi Robot är en riktigt bra robotdammsugare, till ett riktigt bra pris, tillverkad av Xiaomi. Lång batteritid, tvättbara filter och styrning via app är några av de egenskaper som uppskattas.

De tillbehör och reservdelar vi har passar robotdammsugare från Roborock och Mi Robot. De inkluderar exempelvis filter till dammbehållare, moppduk, extra hjul och batteri till. Utöver det har vi även trådlösa handdammsugare.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen