LUFTRENARE

Med en luftrenare rensar du luften från t.ex. damm, smuts, lukt, djurhår, vilket bidrar till ett renare och fräschare inomhusklimat. En luftrenare kan även vara ett bra komplement för personer som lider av allergi eller astma. Vi har luftrenare som är lätta att förflytta och som är skapta i en modern design för att passa in i hemmet oavsett var du väljer att placera den.

 

 

 

Xiaomi erbjuder marknadens smartaste och mest prisvärda luftrenare till ditt hem. De är utmärkta för att förbättra luften inomhus och rensar den från bland annat från pollen, lukt och övrig smuts. Våra luftrenare har en unik förmåga att med hjälp av lasersensorer helt eliminera även de minsta av dammpartiklar. Förutom att luften rengörs, visar din luftrenare även kvaliteten på luften och temperaturen i ditt hem via indikationsljus. Dessutom kan du styra din luftrenare via röstassistans. Vi har även filter och alla filter passar alla våra luftrenare

Utöver smarta luftrenare erbjuder vi flertalet andra produkter till ditt smarta hem, som fläktar, robotdammsugare och handdammsugare.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen