TV/Monitors

Xiaomis TV apparater är utrustade med mängder av teknik som  gör streamande av film, att titta på sport, spela ditt favoritspel eller att titta på TV till en fantastisk upplevelse.

Egenskaperna skiljer sig en aning mellan de olika storlekarna men samtliga modeller har inbyggt wifi och flera ingångar på sidan av TV:n (HDMI, USB, nätverkskabel) och kommer med Android TV som operativ.

I och med att de har Android som operativsystem, har du automatiskt tillgång till Google Play for Android TV där du enkelt kan ladda ned din favorit app som t ex Netflix, SVT Play, Viaplay, HBO, TV4 Play, Youtube m fl, allt med ett enkelt knapptryck. Dessutom har de Google Assistant nbyggt och med den medföljande Bluetooth-fjärrkontrollen kan du enkelt kommunicera med din smarta TV, faktiskt genom att prata med fjärren. Du kan självklart streama direkt från din mobil till TVn då de har Google Chromecast inbyggt!

Och ja, du kan självklart titta på "vanlig" TV med, då den är utrustad med traditionell TV ingång och har plats för CA modul för programkort från Boxer mfl.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen