DashCAM (bilkamera) Backkamera

Många av de bilkameror du hittar hos oss kan göra mer än bara filma det som finns framför fordonet, även om det naturligtvis finns prisvärda bilkameror som bara gör detta. En bilkamera med GPS kan även skapa GPS-loggar, vilket innebär att du kan ta reda på exakt vart bilen befann sig när en viss händelse filmades in. Du kan även hitta bilkameror som fungerar som navigator. På så sätt kan du få hjälp med att hitta fram till din destination samtidigt som kameran även filmar framåt. GPS är inte den enda praktiska funktionen som du kan hitta hos våra bilkameror. Vi har även bilkamera med app som du kan koppla upp mot din telefon. Dessa ger dig möjlighet att göra många spännande saker. Hos en riktigt bra dashkamera kan du förvänta dig full HD, vidvinkel, stötsensor, mörkerseende och rörelsedetektering.

Bästa utbudet av dashcams/ bilkameror, välj mellan olika funktioner och tillval.

Stötsensor som automatiskt sparar video till minnet utan att behöva klicka, G-sensor.

Spelar automatiskt in när bilen är igång, eller välj en DashCAM med batteri och håll koll även när du inte har tillgång till din bil eller lastbil 🚛. Välj med funktion för rörelsesensor som skickar en push notis till mobilen.

Spara video och händelser vid olika tidpunkter och situationer i trafiken som tillexempel olyckor.

Allfonz.se har flera olika modeller som är testade av oss själva och en testgrupp för att endast erbjuda våra kunder det absolut bästa i avseende av kvalitet, funktion och handhavandet. Vi erbjuder snabba leveranser.
Bäst i test 2017

Bäst i test 2018

Bäst i test 2019

Bäst i test 2020

Lång erfarenhet av DashCAMs och backkameror.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen